WEBINARS

Heb je een passie voor voetbal met brede interesse hoe je spelers holistisch en 'reality game based' optimaal kan ontwikkelen? Ben je op zoek naar meer kennis en vaardigheden om jeugdspelers beter op te leiden? Dan kan je op onze website, aan zeer democratische prijzen,  online cursussen volgen.

Alle E-learning lessen zijn een combinatie van de nodige theorie (30%) gedocumenteerd met veel toepassingen en beelden uit de praktijk (70%).

Op regelmatig basis wensen we onze voetbalcoaches nieuwe online cursussen aan te bieden. Er is geen specifieke vooropleiding of voorkennis vereist om de online lessen te kunnen volgen.


Na aankoop kan je de webinars online streamen en meermaals herbekijken. Je kunt de les op eigen tempo, wanneer je het zelf wenst, beluisteren en bekijken. Daarnaast ontvang je ook een pdf-bestand met de slides van de webinar. 

Je hebt ook altijd de mogelijkheid om vragen te stellen over de inhouden, mail hiervoor naar joostdesender@gmail.com.

Wettelijke voorwaarden

Behoudens de wettelijke uitzonderingen, mogen de producten en hun inhoud niet, geheel of gedeeltelijk, verveelvoudigd, vertaald, aangepast of opgeslagen worden in enige vorm of op enige wijze, noch mogen de producten en hun inhoud, geheel of gedeeltelijk, medegedeeld of doorgegeven worden aan het publiek in enige vorm of op enige wijze (zoals, maar niet beperkt tot, elektronische en mechanische wijze) zonder voorafgaande en schriftelijke toestemming van Joost Desender.


E-books/PDF webinar

Na betaling ontvangt u een downloadlink waarbij u 3 maanden de tijd heeft om het bestand te downloaden op uw computer. De e-books zijn beveiligd en gecodeerd en onderhevig aan de bovenstaande wettelijke voorwaarden. 


Webinars

Na betaling van de webinars ontvangt u een link waarbij u de video online kan streamen (max. 25 maal gedurende 3 maanden tijd). 


Prijs

De prijzen zijn in Euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Indien verzendkosten van toepassing zijn worden deze berekend op het einde van de bestelprocedure.


Leveringstermijn

De leveringen van onze producten gebeuren enkel na volledige betaling van de goederen. De goederen worden door ons verpakt en geleverd binnen de 10 werkdagen.